• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

Eerste SummaView Web App Lab certificaatuitreiking aan studenten Aventus

Deze week hebben de eerste tien ICT-studenten van ROC Aventus het certificaat ontvangen voor het succesvol afronden van SummaView Web App Lab.

De afgelopen negen weken heeft een groep ICT-studenten van het ROC Aventus uit Apeldoorn een intensief programma gevolgd van SummaView. Zij moesten met behulp van verschillende nieuwe programmeertalen een plagiaatapp ontwikkelen voor Microsoft Word waarbij de app het geopende document automatisch checkt op plagiaat op basis van informatie op het internet.

Lees meer

AfdrukkenE-mail

Nieuwe supportmedewerker Niek Roelands

Vi Summa verwelkomt Niek Roelands als haar nieuwe supportmedewerker. Niek is net klaar met het gymnasium en gaat komend schooljaar Bestuurskunde studeren in Tilburg. Hij zal in de zomer voor Vi Summa een aantal werkzaamheden gaan verrichten op het gebied van support en communicatie. Door tijdelijk voor Vi Summa te werken hoopt Niek meteen inzicht in de organisatiestructuur te krijgen. Hij beschouwt de komende periode dan ook vooral als leerzaam.

Contact opnemen met Niek kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het team van Vi Summa wenst Niek veel plezier en succes toe!

AfdrukkenE-mail

Vi Summa verwelkomt Rowan Jacobsen

Sinds vorige week is Rowan Jacobsen aan zijn stage begonnen bij Vi Summa. Rowan is een tweede jaar Marketing & Communicatie student. Hij studeert op het MBO Amersfoort. Hij laat u en ons het volgende weten:

''Mijn naam is Rowan Jacobsen. Ik ben 19 jaar en ik woon, met veel plezier, in Vathorst. Op dit moment volg ik de versnelde MBO opleiding Marketing & Communicatie in Amersfoort. Ik zit in het tweede opleidingsjaar, waaraan een stage is verbonden. Ik hoop er bij Vi Summa een leerzame en leuke tijd van te maken. Ik hoop veel te kunnen leren over Marketing. Bij Vi Summa geven ze mij kennis en de kans om ervaringen op te doen binnen hun bedrijf. Ik ben erg blij dat Vi Summa mij de kans biedt het tijdens mijn opleiding geleerde in de praktijk te brengen ''

Lees meer

AfdrukkenE-mail

Vi Summa op Netwerkmarkt

Op maandagavond 15 april is er weer een Netwerkmarkt in Amersfoort, deze wordt georganiseerd door MKB Eemland.

De Netwerkmarkt bevindt zich in het voormalig Super de Boer pand aan de Disketteweg 2 in Amersfoort. De markt is van 20:00 tot 22:30 geopend voor bezoekers.

Ook Vi Summa staat op de Netwerkmarkt. Wij demonstreren u daar de laatste ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence waaronder Power View, de nieuwe feature van Excel 2013. Power View is een interactieve en dynamische versie van PowerPoint, die u direct kunt koppelen aan een database of bestanden. Verbaas uw collega's met interactieve presentaties en geef hun snel inzicht in de resultaten op een eenvoudige manier.

Lees meer

AfdrukkenE-mail

Vi Summa op MatchBeurs 2013

Maandag 15 april staat Vi Summa op de Matchbeurs in Amersfoort.

De Matchbeurs is een initiatief van Matchpoint en koppelt bedrijven uit de regio Amersfoort aan maatschappelijke organisaties, overheid en onderwijsinstellingen die behoefte hebben aan ondersteuning.

De voorgaande Matchbeurs in 2011 leverde een recordaantal van bijna 300 zogenoemde 'matches' op waarvan Vi Summa 3 voor haar rekening nam. Vorig jaar hebben wij succesvol een workshop georganiseerd voor groep 8 van de Bilalschool en op dit moment lopen er nog twee projecten bij Kledingbank Amersfoort en GGZ Centraal.

Lees meer

AfdrukkenE-mail

  • 1
  • 2

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01