• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

SummaView krijgt een eigen website

Vi Summa lanceert binnenkort een nieuwe website voor haar merk SummaView. SummaView, het high-end merk van Vi Summa, zal een geheel eigen huisstijl krijgen.

SummaView gaat Interim Business Controllers, hoogwaardige software en innovatieve trainingen voor controllers aanbieden. Deze worden opgedeeld in SummaView Specialists, Solutions en Events. SummaView onderscheidt zich van haar concurrenten door de combinatie van Control en BI-expertise. De Interim Controllers die zij aanbieden beschikken naast een uitmuntende Finance & Control kennis ook over ICT en BI-kennis. Hierdoor zijn zij in staat om meer te doen dan een normale Controller. Zo zijn de specialisten bijvoorbeeld uitstekend in staat om uw databases te tunen.

 

 

SummaView_homepage

Vi Summa verwacht de nieuwe website van SummaView spoedig te kunnen lanceren. SummaView is binnenkort beschikbaar voor bezoekers op het domein www.summaview.nl

Nieuwsgierig geworden? Abonneer op de nieuwsbrief of vraag alvast onze vernieuwde folder aan. U kunt ons voor meer vragen ook bellen op 033-3011239 of e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01