• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

Vi Summa op MatchBeurs 2013

Maandag 15 april staat Vi Summa op de Matchbeurs in Amersfoort.

De Matchbeurs is een initiatief van Matchpoint en koppelt bedrijven uit de regio Amersfoort aan maatschappelijke organisaties, overheid en onderwijsinstellingen die behoefte hebben aan ondersteuning.

De voorgaande Matchbeurs in 2011 leverde een recordaantal van bijna 300 zogenoemde 'matches' op waarvan Vi Summa 3 voor haar rekening nam. Vorig jaar hebben wij succesvol een workshop georganiseerd voor groep 8 van de Bilalschool en op dit moment lopen er nog twee projecten bij Kledingbank Amersfoort en GGZ Centraal.

Voor de komende Matchbeurs biedt Vi Summa scholen gratis het SummaView Prime-programma aan, die wij speciaal ontwikkeld hebben voor groep 8 van het basisonderwijs. Het doel is om leerlingen op een leuke manier te laten kennismaken met Business Intelligence. Tijdens een klassikale workshop leren zij enquête-resultaten te verwerken en analyseren in een spreadsheet en presenteren daarna de resultaten via een PowerPoint aan hun klasgenoten. Leerlingen komen op die manier op een leuke manier in aanraking met business intelligence, wiskunde en taal.

De MatchBeurs is onderdeel van de MVO-activiteiten van Vi Summa. Benieuwd wat MVO voor ons betekent? Meer informatie vindt u hier.

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01