• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

Vi Summa verwelkomt Rowan Jacobsen

Sinds vorige week is Rowan Jacobsen aan zijn stage begonnen bij Vi Summa. Rowan is een tweede jaar Marketing & Communicatie student. Hij studeert op het MBO Amersfoort. Hij laat u en ons het volgende weten:

''Mijn naam is Rowan Jacobsen. Ik ben 19 jaar en ik woon, met veel plezier, in Vathorst. Op dit moment volg ik de versnelde MBO opleiding Marketing & Communicatie in Amersfoort. Ik zit in het tweede opleidingsjaar, waaraan een stage is verbonden. Ik hoop er bij Vi Summa een leerzame en leuke tijd van te maken. Ik hoop veel te kunnen leren over Marketing. Bij Vi Summa geven ze mij kennis en de kans om ervaringen op te doen binnen hun bedrijf. Ik ben erg blij dat Vi Summa mij de kans biedt het tijdens mijn opleiding geleerde in de praktijk te brengen ''

Neem contact op met Rowan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het team van Vi Summa wenst Rowan veel succes toe bij het voltooien van zijn stage! Ben jij ook op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01