• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

Groei & Innovatie

Vi Summa werkt aan nieuwe concepten, technieken en producten om de groei voor de komende jaren te consolideren.

alt

Dit jaar hebben wij SummaView geïntroduceerd, een high-end oplossing op het gebied van Business Intelligence (BI) voor en door controllers. Onder de SummaView-vlag ontwikkelen wij software, doen wetenschappelijk onderzoek en organiseren events om relatief complexe BI-kennis toegankelijk te maken voor een breed publiek en met name controllers.

SummaView Science doet onderzoek naar wetenschappelijke publicaties over BI en spreadsheet modeling en maakt deze kennis toegankelijk en toepasbaar voor controllers. Onze specialisten gebruiken deze kennis bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor opdrachtgevers.

SummaView Solutions ontwikkelt methoden en software om het gebruik van BI-tools te vereenvoudigen. SummaView speelt in op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt waarin van de business controller anno 2013 steeds meer kennis op het gebied van Business Intelligence wordt verlangd. Voor het ontwikkelen van SummaView software ontvangt Vi Summa sinds 2013 van het Rijk WBSO-subsidie.

SummaView biedt naast Science en Solutions ook Specialists, Support en Events. Kijk op summaview.nl voor meer informatie.

Vi Summa werkt ook aan tal van andere concepten op het snijvlak van verandermanagement, systeemontwikkeling en planning & control. Indien u op de hoogte wilt blijven, volg ons dan op twitter of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01