• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

Missie en visie

missie_en_visie

Vi Summa richt zich primair op ontwerpgerichte bedrijven en organisaties die op een meer planmatige manier willen gaan opereren. In deze organisaties initieert, stuurt en controleert het management de veranderingen. De rol van Vi Summa daarin is het bieden van oplossingen aan management en medewerkers om het veranderproces transparant en beheersbaar te maken. 

Op dit moment ondersteunt Vi Summa bedrijven en organisaties met SummaView, een uniek nieuw concept dat alle losse databases, bestanden en documenten op diverse computers combineert tot een helder totaaloverzicht. Op termijn zal Vi Summa ook andere producten gaan aanbieden en zich richten op workshops en trainingen.

In de visie van Vi Summa is bewustwording van medewerkers over hun rol bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen één van de randvoorwaarden waaraan een succesvolle verandering moet voldoen. Dat bewustzijn stimuleert Vi Summa door eenvoudige oplossingen te ontwikkelen, die het management kan gebruiken om het personeel aan te sturen. Ook zullen de medewerkers zelf hun eigen invloed terugvinden in het totale organisatieproces.

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01