• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

MVO

MVO-logo

Ondernemen doe je niet alleen vanuit het oogpunt van winst, want er is ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom is Vi Summa partner van Stichting MVO, de organisatie voor maatschappelijkverantwoord ondernemen.

In de zakelijke dienstverlening zijn MVO-thema's met name gericht op mensen (dienstverlening, goed werkgeverschap, diversiteit, MBO) en duurzaamheid op en rond kantoor (energie, duurzaam facilitair inkopen, duurzame mobiliteit, huisvesting). Binnen de dienstverlening spelen thema's als transparantie, integriteit, duurzaam beleggen en verslaglegging een belangrijke rol. Vi Summa opereert daarbij in lijn met het manifest van MVO Nederland. Klik hier voor de uitgangspunten.

 

Samenwerking MVO met Matchpoint


Matchpoint-logo
Vi Summa is in 2011 met Matchpoint een samenwerkingsverband aangegaan. Matchpoint fungeert als intermediair bij het koppelen van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Dat kan in de vorm van 'extra handjes' waarbij medewerkers van bedrijven helpen bij het uitvoeren van projecten, maar ook in de vorm van coaching of kennisoverdacht.

Vi Summa heeft met ondersteuning van Matchpoint twee projecten gestart bij Kledingbank en Bilalschool. In het najaar van 2012 is nog een derde project bij gestart bij GGZ Centraal. Ook dit jaar was Vi Summa weer van de partij op de Matchbeurs, op maandag 15 april. Kijk voor meer informatie op onze perspagina en nieuwsrubriek of volgen ons op twitter.

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01