• Connecties 980
  • Gesprek 980
  • Keyboard 980
  • Pcs 980

Over Vi Summa

Vi Summa is in 2011 opgericht door Christiaan Vrieling en richt zich op vraagstukken op het snijvlak van verandermanagement, systeemontwikkeling en planning & control.

Vi Summa Amersfoort

Bedrijven en organisaties hebben vaak meer middelen in huis om hun doelstellingen te realiseren dan zij zelf beseffen. Vi Summa biedt krachtige oplossingen die eenvoudig voor de gebruiker toe te passen zijn, waarmee organisaties snel de juiste informatie hebben en daardoor sneller beslissingen kunnen nemen. Dit zorgt na implementatie voor veel minder frustratie plus dat het tijd en geld scheelt. Onder andere Samsung en Canon hebben de voordelen hiervan ervaren. 'Vi Summa' is Latijn voor 'met de grootste kracht'.

Vi Summa werkt volgens Het Nieuwe Werken. Dat is zeker geen hype, integendeel, dat is werken waar en wanneer je wilt. Het zorgt voor een betere balans tussen werk en privéleven van onze medewerkers en bovendien ook van waarde voor de samenleving. Vi Summa levert op deze manier een eigen bijdrage aan het aanpakken van het mobiliteitsprobleem in Nederland. Zelf kiezen waar en wanneer je werkt, scheelt files, reistijd en CO² -uitstoot.

Ondernemen doe je niet alleen vanuit het oogpunt van winst, want er is ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij richten onze met deze activiteiten op organisaties uit het maatschappelijk veld, die ondersteuning nodig hebben bij vraagstukken zoals ‘Hoe richt ik een voorraadsysteem in?’ of ‘Ik wil de boekhouding herstructureren. Hoe moet ik dat doen?’. Kijk hier voor een overzicht van onze recente projecten.

Op het gebied van R&D is Vi Summa actief op verschillende gebieden. Onze medewerkers doen actief wetenschappelijk onderzoek naar ontwikkelingen op het gebied van business intelligence, publiceren daarover en organiseren workshops voor controllers en andere geintresseerden. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve software-oplossingen voor controllers en analisten waarbij kracht en eenvoud voorop staan. Meer informatie daarover vindt u hier.

Als u meer wilt weten over wat Vi Summa voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier.

AfdrukkenE-mail

Contact

Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
 
© 2015 Vi Summa
Ontwerp en realisatie: RMCreations.nl
Vi Summa: KvK-nummer: 51719363 | BTW-nummer: NL102360741B01